top logo
Luaj Radio Lietuva transmetuar lloj të ndryshme të hip hop fundit, klasik, valle, etj elektronike. Muzika është e rëndësishme dhe ka marrë një rëndësi të madhe në jetën e njerëzve të Lituanisë dhe Luaj Radio Lietuva luan një rol jetik në këtë çështje. Luaj Radio Lietuva është transmetuar live nga studio e tyre. Adresën e tyre zyrtare e internetit është www.playradio.lt
Luaj Radio Lietuva
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Lithuania : Luaj Radio Lietuva ]