Mano FM

Info koment Stacione raport

Mano FM tiparet Lituanian radio si zakonisht si radiot e tjera më online të cilat është një ndryshojnë gjë e mirë muzikën e tyre lokale dhe kombëtare. Lituanisht dëgjuesit ka marrë tërheqje të madhe dhe dashuri për kulturën e tyre dhe stilin e muzikës dhe kjo është arsyeja pse Mano FM është i fokusuar në promovimin e këngët e tyre.
Mano FM adresa faqen zyrtare është www.manofm.lt

Vend: Lithuania

Zhanret: /

loading...

Popular Stations