top logo
FM 99 is always suggestive, elastik, relaksuar dhe sensual mesme që dëgjuesit rreth e informon botërore, lidh, argëton dhe relishing. FM 99, me ndikim të gjerë të sinjalit të saj, zërat e udhëheqësve të saj, ngjyra muzikore dhe një dorë miqësore shtrirë për çdo dëgjues. Sepse, dëgjues meriton më të mirë. Their website address is fm99.lt
FM 99
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Lithuania : FM 99 ]