pothuajse Radio

Info koment Stacione raport

radio më të mirë rok në Vilnius, Lithuania. mendoni alternative! Duke mbuluar shumicën e zhanreve një radio online që synon të argëtojë dëgjuesit e tyre duhet të mbulojë dhe në të njëjtën kohë edhe transmetimin hitet më të mëdha në mbarë botën Beveik Radijas po bëhet gjithnjë e më shumë popullor në mesin e dëgjuesve të tyre për paraqitjen e tyre të programeve të bukura.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.beveikradijas.com

E-Mail: info@beveikradijas.com

Facebook: beveikradijas

Instagram: beveikradio

Gjuhe: English

Vend: Lithuania

Zhanret:

loading...

Popular Stations