top logo

Nostalgie FM Slows De Legende broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. Nostalgie FM Slows De Legende broadcasters believe in providing real music variety, so listeners can enjoy a vast catalogue of Slow, Pop, Hits.

Nostalgie FM Slows De Legende official website address is www.nostalgie.fm

Nostalgjia FM ngadalëson De Legende
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Lebanon : Nostalgjia FM ngadalëson De Legende ]