LBC Radio

Info koment Stacione raport
LBC Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, LBC Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, Kombëtare Lajme.
LBC Radio official website address is www.lbc.co.uk

Vend: Angli

Zhanret:

loading...

United Kingdom Radio Stations

Popular Stations