Latgolys Radejis

Info koment Stacione raport

Latgolys Radejis is a hit live online broadcasting music channel based on Rezekne, Latvia. Latgolys Radejis plays different range of music genres. Në mesin e njerëzve të të gjitha moshave ky kanal radio luan programe muzikore dhe tregon flisni 24 orë live online.

Latgolys Radejis website address is www.lr.lv

Vend: Latvia

loading...

Popular Stations