top logo
Alise Plus LV is a popular radio channel based in Daugavpils, Latvia. Alise Plus plays various types of music genres, and very is conscious about listeners’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. This radio station uses Latvian language officially. Alise Plus also operates various informative programs that includes News, Folur.
Alise Plus
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Latvia : Alise Plus ]