Radio NS Chanson communicates its projects enrich its playlists for a socially and socially different gathering of people. Notwithstanding the communicate of an assortment of data and amusement programs, Radio NS Chanson communicates differing neighborhood preparations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, ndërmarrjet e tanishme, i kuzhinës, social, amusement and games fields. They are functioning as an extension amongst audience members and music.

Radio NS Chanson website address is ne.fm

Radio NS Chanson
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kyrgyzstan : Radio NS Chanson ]