top logo
Turk Radyo është një stacion popullor radio që transmeton programe FM. Dëgjuesit mund të dëgjoni muzikë pop kudo ka qasje në internet. Turk Radyo FM transmeton programin e tyre me mbajtjen e dëgjuesit zgjedhje në mendje me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi të mirë të shëndoshë dhe përgjigje të mira nga dëgjuesit.
Turku Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Turku Radio ]