top logo
RTK Radio Kosova është një radio bazuar zhanër pop në Kosovë. RTK Radio Kosova kyçet Komunitetin e dashamirët e muzikës pop si një platformë për të mbledhur dhe të shkëmbejnë ide. Si qenie sociale, ne të ndërveprojnë dhe nuk mund të mbijetojnë në vetën tonë. Komunikimi është një gjë shumë e rëndësishme në jetën e njeriut dhe të RTK-Radio Kosova ndihmon për të përmirësuar atë. RTK Radio Kosova adresa faqen zyrtare është rtklive.com Ata u themelua në mars 2, 2002.
RTK Radio Kosova
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : RTK Radio Kosova ]