top logo

Radio Vizioni është një lajm i bazuar rrjedhë radio transmetuesi. Radio mbulon tema të ndryshme të lajmeve. Radio Vizioni ka marrë ekipin e tyre që mbledh dhe paraqet lajm për dëgjuesit e tyre. Radio përpiqet nivelin e tyre më të mirë për të mbajtur famë të mirë prej tyre për transmetimin në kohë dhe lajme vërtetë.
Radio Vizioni adresa faqen zyrtare është www.radiovizioni.net

Radio Vizioni
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Vizioni ]