Radio Svirca

Info koment Stacione raport

Radio Svirca radio apasionuar muzika e Kosovës. Një saj të një të popullarizuara në mesin e shumë radio të tjera të transmetimit nga zona. Ata kanë krijuar një bazë të madhe tifoz dhe dëgjuesit përditshme grup për çdo programet e tyre muzikore dhe të tjera që transmeton të gjithë non stop gjatë ditës rreth kohës.
Radio Svirca adresa faqen zyrtare është www.xat.com/dj_neli

Vend: Kosovo

Zhanret: /

loading...

Popular Stations