Radio Plus 102.2 FM

Info koment Stacione raport

Radio Plus 102.2 FM ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Radio Plus 102.2 FM adresa e internetit është www.radioplus.fm

Vend: Kosovo

Zhanret:

loading...

Popular Stations