top logo
Radio Kosova Net është një stacion popullor radio që transmeton programe FM. Dëgjuesit mund të dëgjojnë Lajme, Diskuto tregon kudo ka qasje në internet. Radio Kosova FM Net transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi të mirë të shëndoshë dhe përgjigje të mira nga dëgjuesit. Radio Kosova Net adresa web site zyrtar është radiokosova.net Tyre themeluar në korrik 11, 2001.
Radio Kosova Net
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Kosova Net ]