Radio Kosova E Read

Info koment Stacione raport

Radio Kosova e Lirë është një radio e njohur streaming kanal në Kosovë. Ata transmeton 24 orë në ditë programe non stop radio me ndryshim të programeve dhe këngë. Ata kanë bërë shumë popullor në një kohë të shkurtër. Ky stacion radio është transmetimit Dance, pop, godet zhanret muzikë dhe këngë. Radio Kosova e Lirë faqen zyrtare është www.radiokosovaelire.com

Vend: Kosovo

Zhanret:

loading...

Popular Stations