Radio Kosova 7

Info koment Stacione raport

Radio Kosova 7 është një radio stacion që transmeton program FM përmes rrjetit të internetit globale. Dëgjuesit mund të dëgjoni muzikë Botërore, Lajm, Diskuto tregon kudo ka qasje në internet. Radio 7 Kosova transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm. Radio 7 Kosova adresa web site zyrtar është radio-7kosova.net E tyre e themeluar në mars 2, 2002.

Vend: Kosovo

Zhanret: /

loading...

Popular Stations