top logo
Radio Kontakt Plus është një stacion popullor radio që transmeton programe FM. Dëgjuesit mund të dëgjojnë Lajme, Bisedoni tregon dhe muzikë pop nga kudo ka qasje në internet në dispozicion. Radio Kontakt Plus FM transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi të mirë të shëndoshë dhe përgjigje të mira nga dëgjuesit. Radio Kontakt Plus adresa web site zyrtar është radiokontaktplus.rs
Radio Kontakt Plus
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Kontakt Plus ]