top logo
Radio KFOR-i është transmetuar nga Kili Live 24 orë në ditë me një numër në rritje të dëgjuesve të përditshme ata kanë bërë një nga stacionet popullore radio në Kosovë. Radio saj një publik dhe programet e transmeton sipas kërkesës publike. Adresa e Radio website zyrtar KFOR-i radiokfor.com Ata ishin themeluar më 24 shkurt, 2006.
Radio KFOR-i
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio KFOR-i ]