top logo

Radio Fontana 98.8 FM është një radio stacion muzikë në internet. Radio Fontana 98.8 Transmetimet FM në rajonet 24 orë në ditë, 12 muaj të vitit. Radio Fontana is a broadcast radio station in Istok, Kosovo, providing Community News, Diskuto dhe Argëtim.

Radio Fontana 98.8 FM adresa e internetit është www.radiofontana.org

Radio Fontana 98.8 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Fontana 98.8 FM ]