top logo

Programet tuaja programet që ju zgjedh do të luhet në Radio Dita Jem. Radio është e fokusuar në programet e bazuara në dëgjuesit e tyre. Dëgjuesit janë prioriteti kryesor për ta, ndërsa transmetimin e të gjitha llojet e programeve dhe kjo është arsyeja pse Radio Dita Jem është bërë radio dëgjues të preferuar në internet atje.
Radio Dita Jem adresa faqen zyrtare është www.ditajem.com

Radio Dita Jem
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Dita Jem ]