top logo

Radio Besa është një jetojnë radio transmetues në internet për dëgjuesit e muzikës kulturor dhe lokal nga Kosova. Kjo është radio që kryesisht synon dëgjuesit të cilët janë duke kërkuar për një stacion radio të mirë të bazuar në internet të jetë i lidhur sa herë që ata dëshiron dhe gjithashtu i pëlqen për të shijuar muzikën e tyre lokale.
Radio Besa adresa faqen zyrtare është www.besaenergi.com

Radio Besa
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Radio Besa ]