Radio Aroni Live

Info koment Stacione raport

Kjo radio është shumë i këndshëm dhe jeni duke kërkuar për një radio që do të filloni ditën tuaj dhe natën me programet e prodhuara me mjeshtëri muzikore ku secili dhe çdo gjurmët janë zgjedhur SIPAS me kohën dhe preferenca e dëgjuesve të tyre. Radio Aroni Live is that radio for you that will make you happy everyday.

Radio Aroni Live official website address is www.radioaroni.gnx.at

Vend: Kosovo

Zhanret:

loading...

Popular Stations