top logo
Kronika Shqip është një radio stacion që transmeton program FM përmes rrjetit të internetit globale. Dëgjuesit mund të dëgjoni muzikë Botërore, Lajm, Diskuto tregon kudo ka qasje në internet. Kronika Shqip transmeton programin e tyre me pajisje varg mesi i cili siguron cilësi optimale të shëndosha dhe 99% Operacioni i vazhdueshëm. Kronika Shqip adresa web site zyrtar është sbs.com
Kronika Shqip
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Kronika Shqip ]