top logo

Playing the hottest hits from various genres of music specially the genre of dance makes Gjakova Music Hits a very compelling online radio to specially the dance music lovers. If you love dance music than you surely will love the programs of Gjakova Music Hits. pasi kjo është e mbushur me muzikë të partisë klasës më të lartë nga të njohura DJ dhe më shumë.
Gjakova Music Hits official website address is www.hitsmusic.radiogjakova.info

Gjakova Music Hits
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Gjakova Music Hits ]