top logo

Dëgjoni luajtur Muzika më e mirë nga e gjithë bota me Dukagjinit Dashuria Radio, transmetimin nga Kosova. Pasioni i radios është për të përhapur dashuri për të gjithë njerëzit dhe dëgjuesve të radios përmes muzikës që përputhet nevojën dhe stilin e vizionit të radios.
Dukagjini Dashuria Radio adresa website zyrtar është www.radiovitral.com.br

Dukagjini Love Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kosovo : Dukagjini Love Radio ]