Dua Kpop

Info koment Stacione raport

Në Korenë e ka shumë të stacionit të muzikës pop të bazuar radio në dispozicion përmes jashtë të gjithë vendin dhe unë dua Kpop është një nga ato radiove të njohura të transmetimit live nga atje. Ndryshe nga radio stacionet tjera të Koresë kjo radio është njohur gjithmonë mirë për transmetimin muzikë pop së bashku me informacionin muzikore.
I dua Kpop adresa website zyrtar është ilovekpop.wifeo.com

Vend: Korea

Zhanret: /

loading...

Popular Stations