top logo

Kpop Addict është i mvarur nga Pop Muzikë bazuar zhanër. Radio është transmetuar nga Korea dhe ka një kërkesë të madhe të muzikës në atje në Kore. Njerëzit Korean pëlqen të dëgjoni muzikë të bukur dhe industria e tyre muzikore është gjithashtu shumë i madh me persona të njohur ndërkombëtarisht muzikore dhe Kpop Addict mundohet nivelin e tyre më të mirë për të siguruar të mira të programeve muzikore pop bazuar radio.
Kpop Addict adresa faqen zyrtare është www.k-addicts.net

Kpop Addict
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Korea : Kpop Addict ]