KBS Botërore Radio

Info koment Stacione raport

stacioni KBS Botërore Radio kryesisht Ora luajnë International, Vend, Shkëmb, Folk etj muzikë. KBS Botërore Radio Transmetimeve live nga Korea. Ata gjithashtu luajnë 24hours lloj të ndryshme të zhanreve të muzikës. Jetojnë Match mendje KBS Botërore Radio, mysafirët e futbollit, analitike s, komente dhe lajme. KBS Botërore Radio bashku me muzikë të mirë.
KBS Botërore Radio adresa website zyrtar është kbsworld.kbs.co.kr

Vend: Korea

Zhanret: /

loading...

Popular Stations