Utheri FM

Info koment Stacione raport

Dripped në llojin e programeve që janë preffered nga dëgjuesit Utheri FM ka bërë një punë mjaft të mirë në dhënien dëgjuesit e tyre formën më të mirë të programeve në muzikë dhe gjini të tjera që janë të njohura në. Utheri FM ka një ekip të talentuar të transmetimit që sjell disa programe dëgjues i madh centrike radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.utherifm.co.ke

Vend: Kenya

Zhanret:

loading...

Popular Stations