Sema FM 98.3

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në lidhje me radio dhe llojet e ndryshme të programeve Sema FM 98.3 transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtuar dëgjuesit e tyre në mënyrën më tërheqëse të mundshme Sema FM 98.3 ka të qartë tani në një pozitë shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Email: elgonyouth@gmail.com

FaceBook: SEMA-FM-983

Gjuhe: Swahili

Numri i kontaktit: +254 728 510403

Vend: Kenya

Zhanret: /

loading...

Popular Stations