top logo

Në karakterizojnë trashëgiminë Kenia dhe trashëgiminë e forcës, Radio përgjegjshme dhe të qëndrueshme Taifa është pikë referimi. Stacioni shkurton mbi të gjithë orientimeve seksuale, moshave, shtresim klasës dhe skajet. Ne jemi stacioni kryesor radio me një qëllim kombëtar i arritshëm në katër faza dmth valë të mesme, FM, web dhe satelitor.

Markë Radio Taifa dërguar transmetimet e saj në 1953 duke qenë hived jashtë administratën në anglisht i cili deri tani ishte një pjesë e përpjekjeve pelegrin të mësoj të publikut kombëtare në rrethanat e pas luftës në Kenia. Stacioni ishte i njohur atëherë si Kenya Broadcasting administratës Kiswahili. Ky stacion ka përparuar nëpër kohë dhe jetoi për të akuzuar e saj si dy stacionin kombëtar të transmetimit flamurin e tij të fundit skajet. Gjatë gjithë jetës së tij, Radio Taifa ka ndryshuar vetë për të përmbushur vazhdimisht në ndryshim kërkesat e turmës. Nëpër kohë ne kemi transmetuar në frekuenca të ndryshme në valën e parë të shkurtër, atëherë konsoliduar valë të shkurtër dhe valë të mesme para se të futur plotësisht të qartë FM. Ne megjithatë ende mbajtur transmetimin përsëritje mesme Vala në zgjodhi pjesë të kombit territorin e së cilës dhe gjeologjike vetëm mund të trajtojë mocionet në një fazë valë të mesme. Ne jemi përshtatur drejt transmetuar në skenë tërësisht të kompjuterizuar nga 2015. Emrave të markave të fundit për stacionin ishin tinguj ya Kenia, Kanale kombëtare dhe tani Radioja Kombëtare.

Radio Taifa adresa e internetit është www.kbc.co.ke

Radioja Kombëtare
Play Button
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Kenya : Radioja Kombëtare ]