Radio Simba 91.3 FM

Info koment Stacione raport

Radio Simba 91.3 FM "është një stacion tregtar Radio bazuar në qytetin Bungoma, Pjesa perëndimore e Kenia, vazhdoi ajër më 1 tetor 2018. Transmetimin në Suahili, Radio Simba synon popullsia më e madhe e njerëzve që jetojnë në qarqe gjendet në Western, Nyanza dhe Rift Valley të cilët janë kryesisht fermerët dhe personat e biznesit.

Stacioni radio transmetimet e ndryshme të programeve që përfshijnë përditësime, informacion, argëtim, çështjet arsimore, muzikë etj

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.radiosimba.co.ke

Email: radiosimba91.3@gmail.com

Gjuhe: Swahili

Vend: Kenya

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations