top logo
Radio Ramogi is a popular hit radio channel based in Nairobi, Kenya. It plays various types of music genres like Rumba, Benga and Lingala music mix, dhe është shumë i vetëdijshëm për dëgjuesit’ kërkesa dhe zgjedhje. Getting reagime të mira audiencës së, ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. It also operates various informative programs that includes information, interactive talk shows, lajm, sports with listeners participation. Radio Ramogi official website address is www.ramogifm.co.ke
Radio Ramogi
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Kenya : Radio Ramogi ]