Radio Chomoza

Info koment Stacione raport

Radio Chomoza është një stacion shumë intuitiv radio me disa nga programet kryesore të radios në vend në ditën e tyre të gjatë programeve oraret. Ata kanë marrë disa programe të cilat janë të njohura në të gjithë vendin me trafikun nga mijëra dëgjuesve që e bën Radio Chomoza Një stacion patjetër popullore radio në vend.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/chomoza

Gjuhe: Kiswahili dhe anglisht

Vend: Kenya

Zhanret:

loading...

Popular Stations