Ndonjëherë FM

Info koment Stacione raport

Milele FM është një stacion radio live online transmetimin nga Nairobi, Kenya. Ndonjëherë FM, fenomen i ri është një argëtim radio! Njohur si dytë më i madh radio private Kiswahili, më popullor, dhe rritje më të shpejtë stacioni radio në Kenia. padiskutueshme Number-1 Stacioni i Rhumba në Kenia, specializuar në më të madhe muzikës afrikane të të gjitha kohërave! Tani transmetuar në të gjithë Kenia. Ky stacion radio luan zhanre të ndryshme të muzikës 24 orë live online. Faqja zyrtare e Milele FM është www.milelefm.co.ke

Vend: Kenya

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations