Inooro FM

Info koment Stacione raport

Inooro FM është si tani Stacioni kryesor i papërzier Kikuyu ofruar substancë të ndryshme në një turmë njerëzish dëshirat e të cilit janë të jashtëzakonshme. këmbë në formë përshtypje mbulon stacionin e territoreve shoqëruese: frekuencat: Nairobi - 98.9FM, Central - 97.8 FM, Meru - 95.1FM, Chuka - 102.0FM, Nakuru - 88.9FM, Eldoret - 107.0FM, dhe Mombasa - 99.2FM. Inooro FM pozita veten të lidhen me pjesën që kap Kikuyu dhe muzikë. Organizimi dhe stili i gatuan prezantuese për të gjitha tubimet e financiare në të gjitha rastet. Emri “Inooro” nënkupton një aparat për honing pajisje në Kikuyu tutje me modifikimin e stacionit, që anëtarët e publikut mund të jenë të angazhuar në kurse të ndryshme si ata marrin të jenë "më të prirur '. Njoftimet ofron stacioneve të lajmeve, Pikat kryesore të biznesit, shfaqje televizive thellësisht intuitive, projektet e kopshtarit, mirëqenies çështje, muzikë papërzier e përditshme, lojërat, çështjet legjislative dhe të mirëpritur.

Inooro FM adresa e internetit është www.rmsradio.co.ke

Vend: Kenya

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations