Iganjo FM 94.6

Info koment Stacione raport

Iganjo Fm është një stacion radio e përditshme Kikuyu lidh ju me një grup të talentuar të prezantuesit radio hosting shfaqje dhe programet e qepur me porosi për të mbajtur ju argëtuan dhe mirë të informuar për tregimet bërë titujt zhanret: reggae; lajm; Kikuyu popullore.

Detajet e kontaktit

Faqja e internetit: www.iganjofm.slopesmediahouse.co.ke

E-Mail: iganjofm@slopesmediahouse.co.ke

Facebook: Iganjo-FM-KENYA

Cicëroj: @iganjoke

Numri i kontaktit: +254 722 850 850

Adresë: Trio House, Nairobi. Village Market.

Vend: Kenya

Zhanret: /

loading...

Popular Stations