Gudu Super Sound

Info koment Stacione raport

Me pasion shumë të lartë në mesin e dëgjuesve të tyre në drejtim të radios së tyre dhe llojet e ndryshme të programeve Gudu Super Sound transmeton çdo ditë, orë vetëm për të argëtojë dëgjuesit e tyre në mënyrën më të angazhohen e mundur Gudu Super Sound ka të qartë tani në një pozitë shumë më të mirë, si dhe online radio me shumë e tyre të dëgjuesve dashurisë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/gudu-super-sound

Vend: Kenya

Zhanret:

loading...

Popular Stations