top logo

Yaqeen FM telecasts its projects design its playlists for a socially and socially differing group of onlookers. Notwithstanding the show of an assortment of data and excitement projects, Yaqeen FM telecasts various neighborhood creations. Projektet e tyre krijimet dhe të dhënat bazë përmban, për shembull, current issues, i kuzhinës, social, diversitetit dhe lojëra fusha.

Yaqeen FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Jordan : Yaqeen FM ]