Ringo FM 88.3

Info koment Stacione raport

Ringo FM 88.3 ofron njëzet e katër orësh përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës. Stacioni i luan të gjitha muzikë që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Ringo FM 88.3 Adresa e internetit është www.watar.fm

Vend: Jordan

loading...

Popular Stations