Rotana Tarab

Info koment Stacione raport

Rotana Tarab ofron njëzet e katër orë përzierje e disa zhanre dhe stilet e muzikës arabe. Stacioni i luan të gjitha muzikë arabe që ju doni ndërsa përpiqet për të mbajtur me dëshirat e dëgjuesve të saj.

Rotana Tarab adresën e internetit është alkawn.com.jo

Vend: Jordan

Zhanret:

loading...

Popular Stations