Rotana Radio Jordan

Info koment Stacione raport

Rotana Radio është një radio popullor streaming jetojnë nga Aman, Jordan. Ajo kryesisht luan zhanret e ndryshme të muzikës ekskluzive lëshuar nga Rotana Records. Ajo gjithashtu airs përditësime lajme dhe programe informative, tregon flisni, etj 24/7. Ai përdor arabisht si languauge e saj zyrtare. Rotana Radio adresa e internetit zyrtare është www.rotanaradio.jo/index.php

Vend: Jordan

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations