Luaj 99.6 FM Radio

Info koment Stacione raport
Luaj 99.6 FM është në Lindjen e Mesme e më të gjallë, energjik dhe origjinale stacion radio sjellë standarde të reja për transmetime radiofonike në rajon. Filloi më 5 tetor, 2004. Faqja zyrtare e Luaj 99.6 FM Radio është www.play.jo

Vend: Jordan

Zhanret:

loading...

Popular Stations