Mood FM 92.0

Info koment Stacione raport
Mood FM 92.0 është një transmetimi radio stacion popullor nga Aman, Jordan. Ai luan muzikë nga 70, 80'S, 90'S dhe sot. Transmeton Mood FM 24 orë në ditë, dhe është elita udhëheqëse radio anglisht në Jordani. Ajo gjithashtu luan zhanret rastit muzikës si Adult Bashkëkohor. Mood FM 92.0 Adresa zyrtare e internetit është www.mood.fm

Vend: Jordan

Zhanret: / / /

loading...

Popular Stations