Mazaj 95.3 FM

Info koment Stacione raport

Mazaj 95.3 FM është një transmetimi radio stacion Arabisht nga Aman, Jordan. Ajo luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si arab Muzikë, Më 40 / Pop, etj të argëtojë dëgjuesit e saj gjatë gjithë ditës. Ajo gjithashtu airs shfaqje të ndryshme flasin dhe programet 24/7. Mazaj 95.3 FM adresa website zyrtar është www.mazajfm.com

Vend: Jordan

Zhanret: / /

loading...

Popular Stations