JBC Radio

Info koment Stacione raport

JBC Radio është nga Jordani dhe është e njohur për përpjekjet e tyre në marrjen radion një medium shumë popullor në vend. JBC Radio luan muzikë kryesisht Lindjes së Mesme dhe disa cilësi të mirë dhe muzikë trending arabisht në lëvizje non stop me shumë pak reklama për të ndjekur e cila është me të vërtetë e madhe.
JBC Radio adresa website zyrtar është www.jbcradio.com

Vend: Jordan

Zhanret: /

loading...

Popular Stations