Husna FM 93.4

Info koment Stacione raport

Flexing zgjedhjen për muzikë dhe programe të tjera është tërheqjen kryesore e Husna FM 93.4 në vend të përkushtimin rëndë programet e tyre në radio në një stil të vetëm të muzikës kësaj është një radio që i pëlqen të luajë muzikë që janë në thelb të njohura dhe trending. Husna FM 93.4 dëshiron për të ofruar dëgjuesit e tyre sa më shumë fleksibilitet në zgjedhjen muzikore të jetë e mundur për ta.
Husna FM 93.4 Adresa zyrtare e internetit është www.husna.fm

Vend: Jordan

Zhanret:

loading...

Popular Stations