Beat FM

Info koment Stacione raport
Beat FM 102.5 është një stacion radio popullor vendosur në Aman, Jordan. Beat FM ofron dëgjuesit e tij me muzikë dhe ngjarjet ndërkombëtare. Ajo shënjestër për të shërbyer të gjitha shijet, 102.5 Beat airs FM 24/7 dhe përfshin zhanret e ndryshme muzikore, duke përfshirë Pop, Hip hop, R&B, Trokas, Valle, Shtëpi, Kam frikë, Rock dhe Trance. Audienca e tij objektiv kryesor është 24 vjeçari femra. 102.5 Beat FM synon njerëz nga mesi dhe klasa të larta sociale, meshkujt dhe femrat, moshës 18-30 të cilët dëshirojnë për të kapur deri në muzikë më të fundit. Beat FM 102.5 Adresa zyrtare e internetit është www.mybeat.fm

Vend: Jordan

Zhanret: / / / /

loading...

Popular Stations