top logo
JFS Radio welcome all of you to the house of entertainment that has been designed to give you the best radio experience no matter whether you are living in UK or anywhere else in the world. Me këngë nga artistë të muzikës popullore të Britanisë së Madhe dhe të gjithë botën kjo është vendosur të gjithë për të marrë ju në një botë muzikore ku ju jeni gonna të vijnë përsëri dhe përsëri. The station plays Jazz, Kam frikë, Soul of all styles 24/7. Kështu, be with JFS Radio and get entertained 24/7.
JFS Radio official website address is www.jfsr.co.uk
JFS Radio
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ UK : JFS Radio ]